Close

Ilmoittautuminen Muumien hiihtokouluun

Ilmoittautuminen Muumien hiihtokouluun

Hiihtokoulupäivät ovat lauantaina ja sunnuntaina 3.-4.2. ja 10.-11.2.2018.Muumiperheen hiihtokouluun voivat osallistua hiihdon aloittelijat jo 2-vuotiaasta lähtien oman, suksilla olevan aikuisen kanssa.

Muumipeikkojen ryhmä on tarkoitettu 5 – 6-vuotiaille lapsille, jotka opettelevat hiihdon perustaitoja. Hiihtokoulut tarjoavat hiihdon ohjausta leikin varjolla.

Hinnat:

  • Muumiperheen hiihtokoulu/ lapsi:
    Ei jäsen 15€, jäsenhinta 10€
  • Muumipeikkojen ryhmä/ lapsi:
    Ei jäsen 30€, jäsenhinta 20€.

Osallistumismaksu maksetaan käteisellä ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Huom! Ota Joensuun Ladun jäsenkortti mukaan.

Jos hiihtokoulukertoja jää pitämättä pakkasen tai lumen puutteen takia, maksusta palautetaan osa takaisin (2 €/kerta). Rahan saa vain hakemalla sen su 11.2. klo 11.30 hiihtomajalta.

Pakkasraja on -15 °C, Lykynlammen mittarin mukaan. Rajatapauksissa lämpötilan voi tarkistaa numerosta 040-707 9790 (Taina) klo 9 alkaen.

Varusteiksi sopivan lämmin hiihtopuku; lapsen kädet ja jalat palelevat herkästi (monot eivät saa olla ahtaat). Huomioi pakkasen lisäksi hiihtopäivän tuulisuus.

Joensuun Latu tarjoaa hiihtokoululaisille lämpimät mehut hiihdon jälkeen hiihtomajan vanhalla puolella, joka on varattu hiihtokoululaisten käyttöön. Siellä voi myös syödä omia eväitä ja paistaa makkaraa takassa. Lapset on vakuutettu tapaturman varalta. Vakuutus ei korvaa hiihtovälineitä.

Lasten hiihtomaassa ja latualueilla liikutaan vain sukset jalassa. Vanhemmat voivat hyödyntää ajan hiihtelemällä Lykynlammen erinomaisilla laduilla. Vanhemmat ovat tervetulleita myös apuohjaajiksi. Hiihtomajan kahvio on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 – 16. Lauantaisin on ilmainen saunomismahdollisuus rinnesaunassa klo 12 – 16.

Muumien hiihtokoulu on jaettu iän ja/tai taitojen mukaan ryhmiin. Ryhmät toteutetaan kysynnän ja ohjaajatilanteen mukaan ja ne tarkentuvat ilmoittautumisen jälkeen.

Tänä vuonna ohjaajia riittää alustavasti seuraaviin ryhmiin:

● Muumiperheen hiihtokoulu on tarkoitettu 2 – 4-vuotiaille lapsille. Hiihdon perustaitoja opetellaan tasaisessa maastossa leikkien ja tehtävälatujen avulla. Ryhmään mahtuu 18 lasta, oman, suksilla olevan aikuisen kanssa.

● Muumipeikkojen ryhmä on tarkoitettu 5 – 6-vuotiaille lapsille, jotka opettelevat hiihdon perustaitoja, mm. vuorohiihto, kääntyminen, kaatuminen, mäen nousu ja -lasku. Ryhmään mahtuu 15 lasta.

Lisätiedot: Taina Kuivalainen, taina.kuivalainen@gmail.com , p. 040 7079 790

Verkkoilmoittautuminen ryhmiin alkaa 22.1.2018 klo 9:00 ja päättyy 25.1.2018 tai sitten, kun ryhmien osallistujamäärät täyttyvät. Ennen klo 9 tehdyt varaukset eivät ole laskennassa mukana. Kumpaankin ryhmään huomioidaan kaksi ylimääräistä ilmoittautujaa peruutusten varalle.

Lisätiedot

Alkaa

22.1.2018 - 09:00

Loppuu

25.1.2018 - 23:00

Paikkakunta

Kontiolahti

Tapahtumapaikka

Lykynlampi

Onttolantie 94
Kontiolahti
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *