Close

INTO Sports CAMP – toiminnallinen & teemallinen päiväleiri 7-11-vuotiaille

INTO Sports CAMP – toiminnallinen & teemallinen päiväleiri 7-11-vuotiaille

INTO Sportsin monipuolisella salilla on luvassa vauhtia ja (hallitun) jännittäviä tilanteita lomalaisille. Tänä vuonna on mahdollisuus sukeltaa parkourin, stuntin, volttien & tramppatemppujen, hip hopin, sirkuksen tai karaten maailmaan. Lähdetään alkeista, opetellaan turvalliset tekniikat ja edetään kunkin treenaajan omaan tahtiin ja mukavuusalueen mukaan. Hauskuus ja ryhmähenki on tietysti kaiken A ja O!
 Ryhmäkoot pidetään pienenä – max 14 leireilijää, näin pidetään ohjaus ja toiminta riittävän henkilökohtaisella tasolla, pienissä ryhmissä myös tutustuu paremmin toisiinsa. Leiripäivät järjestetään maanantaista torstaihin klo 9-14, saapua saa jo hieman aikaisemmin ja päivän jälkeen on mahdollisuus jäädä hengailemaan FREE-vapaatunneille neljään asti. Toiminnan välissä ehditään tietysti tankata ja touhuta kaikkea muutakin. Leirikalenteri, teemakuvaukset ja muuta luettavaa löytyy nettisivuiltamme ohessa olevan linkin takaa, varaukset onnistuvat verkkokauppamme kautta (35€/leiripäivä).
Tänä vuonna leiri- ja STUNT-emäntänä häärää meidän Silja, sirkusta ja tramppakertoja vetää pitkän linjan sirkus- ja tempputaituri Inkeri Tiitinen, parkouria koulutettu parkourohjaaja Joni Virolainen, hip hoppia taas vuosien streetlajikokemuksella varustettu varhaiskasvatuksen pedagogi Anni Riikonen. Yli-intoilijamme ja MM-tasolla karatessa kilpaillut Marienne on luonnollisesti vetämässä omaa lajiaan.
Leirejä järjestetään alkukesällä 3.6.-20.6 ja loppukesällä 29.7.-8.8. Toiminnalliset ja teemalliset päiväleirit on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille.
Tervetuloa intoilemaan!
Loikkaa leirin sivuille lukemaan lisää ja ilmoittautumaan!

Lisätiedot

Alkaa

3.6.2019 - 09:00

Loppuu

20.6.2019 - 14:00

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

INTO Sports

Tulliportinkatu 54
Joensuu
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *