Close

Jokeri Pokeri Box Ilopilleri! -Show Reijolan yhteisötalolla Joensuussa

Jokeri Pokeri Box Ilopilleri! -Show Reijolan yhteisötalolla Joensuussa

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.
Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.
Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä ajatuksia lukeva Eino-papukaija. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!
Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!
Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan
lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

TI 19.2. klo 18.00 REIJOLA, Yhteisötalo Liput 12€ (alle 2-v-. maksutta sylissä) ennakkomyynti 6.1.2019 alkaen Reijolan kirjastosta.

Lisätiedot

Alkaa

19.2.2019 - 18:00

Loppuu

19:00

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

Reijolan yhteisötalo

Urheilupuistontie 2
Joensuu
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *