Close

Kollektivet – Ilmainen elokuva nuorille Joensuussa

Kollektivet – Ilmainen elokuva nuorille Joensuussa

Syksy tuo Joensuun elokuvatapahtumiin uuden avauksen: Elokuvateatterikeskus Tapiossa alkaa Kuukauden pohjoismainen elokuva -sarja, joka tarjoaa monipuolisen ja ajankohtaisen kattauksen pohjolan elokuvatuotannosta.

Kuukauden pohjoismainen elokuva -sarjan näytöksissä puolet salin paikoista on varattu kouluille, joille on vapaa pääsy. (Muille liput 5€.) Paikat täytetään ennakkoilmoittautumisten perusteella. Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä sekä opettaja että oppilaat itse. Ilmoittautuessa oppilaan tulee kertoa nimensä, ikänsä ja mistä koulusta on.

KOMMUUNI/Kollektivet

Thomas Vinterberg, DK 2016, K12, 111 min, suomen- ja ruotsinkielinen tekstitys

Erikillä ja Annalla on unelma ja he päättävät muuttaa yhdessä tyttärensä Frejan kanssa Kööpenhaminan hienolle alueelle ja perustaa kommuunin. Talo on pian täynnä iloa, elämää, asukaskokouksia, illallisia ja juhlia. Kommuuni tarjoaa ystävyyttä, rakkautta ja yhdessäoloa kunnes eräs rakkaussuhde asettaa koko kommuunin koetukselle.

Kommuuni on tunnetun ohjaajan Thomas Vinterbergin uusi komediantäyteinen draamaelokuva. Elokuva on saanut inspiraatiota ohjaajan omista lapsuudenkokemuksista.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:Jarkko Kuittinen

Pohjois-Karjalan alueellinen elokuvayhdistys ry

Puh. 040-5751082 (puhelintiedustelut klo 9-16 välillä)

jarkko.kuittinen@gmail.com