Close

Minä, äiti – työpajakokonaisuus äitiydestä

Minä, äiti – työpajakokonaisuus äitiydestä

Minä, äiti – työpajakokonaisuus äitiydestä

Pienten lasten äideille suunnatuissa työpajoissa tutkitaan äitinä olemisen kokemusta taidelähtöisten menetelmien avulla. Työpajat soveltuvat väsymyksen tai alakulon kanssa painiville sekä lapsiarjen keskelle hengähdyshetkeä kaipaaville, eivätkä edellytä aiempaa kokemusta taidelähtöisistä menetelmistä. Työpajat toteutetaan turvallisessa ja ei-arvottavassa ilmapiirissä, ne tarjoavat vertaistukea samassa elämäntilanteissa olevilta ja antavat rohkeutta äitiyteen liittyvien tunteiden ilmaisuun.

Maksuttomiin työpajoihin otetaan 14 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujilta toivotaan mahdollisuutta osallistua kaikille työpajakerroille.

1. Minä, äiti -työpajassa tutkitaan äitiyden kokemusta toiminnallisten harjoitteiden ja keskustelun kautta sekä pureudutaan nykyajan äitimyyttiin.
La 13.1.2018 klo 10–13
Perheentalo, Rantakatu 15, Joensuu

2. Kehoni tarina -työpajassa tutkitaan hyväksyvää suhtautumista omaan muuttuneeseen kehoon liikkeellisten harjoitusten sekä rentoutumisen kautta. Ota mukaan mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja viltti rentoutumista varten.
La & su 27.–28.1.2018 klo 10–13
Joensuun Tanssiopisto, Kaislakatu 6, Joensuu

3. Aarrekartta-työpajassa tutkitaan naisena ja äitinä olemiseen liittyviä unelmia ja haaveita sekä rakennetaan oma aarrekartta.
Ti 30.1.2018 klo 17–19
Perheentalo, Rantakatu 15, Joensuu

Työpajojen vetäjinä toimivat soveltavan teatterin ammattilainen ja pienen pojan äiti Sanna Kärkkäinen sekä tanssi- ja liiketerapeutti ja sosiaalityöntekijä Ilona Tapanainen.

Työpajakokonaisuuden yhteistyökumppanina toimii Joensuun Pelastakaa Lapset ry:n alla toimiva Perheentalo ja sitä ovat tukeneet Pohjois-Karjalan taidetoimikunta sekä Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut. Työpajat ovat osa Kärkkäisen kehittämää Äitimyytti-nimistä esittäväntaiteen projektia.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 5.1.2018 mennessä osoitteeseen: sannakaisamaria@gmail.com tai p. 0400-768723

Huom! Tarvittaessa lapsensa voi oman lastenhoitajan kanssa tuoda työpajan ajaksi Perheentalon ja tanssisalin vieressä olevaan tilaan. Itse työpajatyöskentely on lapsirauhoitettua aikaa.

 

Lisätiedot

Alkaa

13.1.2018 - 10:00

Loppuu

13:00

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

Joensuun Perheentalo

Rantakatu 15
Joensuu
Finland
80100
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *