Close

Muskari-Muskiksen kevätkausi käynnistyy Musa-Pekassa

Muskari-Muskiksen kevätkausi käynnistyy Musa-Pekassa

Muskari-Muskiksessa otetaan jokainen lapsi yksilönä huomioon ja opetellaan ryhmätyöskentelyä. Samalla lähestytään musiikkia ja teoriaa leikkien, laulujen ja rytmien avulla. Muskarissa myös tutustutaan soittimiin ja viritellään niihin mielenkiintoa tulevaa musiikkiharrastusta silmällä pitäen.

Aloitus tiistaina 16.1.2018. Ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Ensimmäinen ryhmä alkaa klo 16.30. Lisätietoa: 040-7424023 tai http://www.musapekka.fi/musiikkileikkikoulu-muskari-muskis/

Muskaritunneilla
*keskitytään leikkimään musiikin avulla.
*opetellaan lauluja ja loruja, rytmejä ja tutustutaan soittimiin.
*käytetään musiikkia monipuolisesti hauskoilla tavoilla.

Opettajana toimii Hanna Noropirtti. ”Musiikki on kulkenut elämässäni aina pienestä tytöstä aikuisuuteen saakka. Olen soittanut pianoa ja viulua nuorena ja harrastanut myös laulua. Musiikki on osa elämääni ja haluan jakaa sen iloa myös muiden kanssa.  Muistan itsekin kuinka lapsena muskariharrastus oli niitä ihania ensimmäisiä kokemuksi musikin maailmaan ja tämän saman haluan antaa muillekkin pienille musisoijille.  Olen työskennellyt lasten parissa monissa eri tehtävissä ja aina olen musiikkia hyödyntänyt lasten iloksi. Laululeikit ja rytmisoittimiin tutustuminen tukee lapsen kehitystä ja antaa onnistumisen ilon kokemuksia lapselle.  Tule siis iloiseen muskariin laulamaan, soittamaan, loruilemaan kanssani. Terveisin Hanna”

Lisätiedot

Alkaa

16.1.2018 - 16:30

Loppuu

17:15

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

Musiikkikoulu Musa-Pekka

Torikatu 30
Joensuu
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *