Close

Sporttileiri Joensuussa

Sporttileiri Joensuussa

Pohjois-Karjalan Liikunta ry järjestää yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston, lajien ja Joensuun kaupungin kanssa alakoulu- sekä esikouluikäisille lapsille perinteisen Sporttileirin kesäloman aluksi 5. – 7.6. Joensuussa.

Lajeina tänä kesänä on jalkapallo, salibandy, tanssi, pesäpallo, sirkus, parkour, metsäseikkailu, karate, ratsastus, Päiväleiri, Aalen taitokoulu, soveltava liikunta sekä Naperoleiri.

Lajileirit ovat suunnattu vuonna 2006 – 2011 syntyneille lapsille (poikkeuksena parkour synt. 2006 – 2009).
Lajileireille voi osallistua aloittelija tai hieman kokeneempi harrastaja.
Naperoleiri on esikouluikäisten (synt. 2012 – 2013) oma leiri, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan erilaisia motorisia taitoja hauskojen leikkien ja pelien avulla. Aalen taitokoulu on liikuntaleiri, jossa yhden lajin sijasta lapset pääsevät oppimaan monipuolisesti uusia taitoja ja nauttimaan liikunnan riemusta. Soveltava liikunta on tarkoitettu erityistä tukea liikuntatuokioilla ja leiritoimissa vaativille lapsille.
Kolmen päivän mittaisella leirillä majoituskoulunamme toimii Joensuun yhteiskoulun lukio, jossa lapset yöpyvät ohjaajien ja lajivastaavien kanssa. Päiväleirillä ja Naperoleirillä leiritoimintaa on klo 9 – 16. Kaikkiin lajeihin voi osallistua myös ilman yöpymistä.

Lajien omien liikuntatuokioiden lisäksi leirillä on yhteistä ohjelmaa esimerkiksi avajaisten, leiririehan sekä päättäjäisten merkeissä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen leirille:
www.pokali.fi/leiri

Lisätiedot

Alkaa

5.6.2019 - 09:00

Loppuu

7.6.2019 - 16:00

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

Joensuun yhteiskoulun lukio

Papinkatu 3
Joensuu
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *