Close

Takaisin Relevén Ihmemaahan! Koko perheen tanssitapahtuma Utran Uittotuvalla

Takaisin Relevén Ihmemaahan! Koko perheen tanssitapahtuma Utran Uittotuvalla

Pieni balettistudio Relevé avaa syyslukukautensa Liisa Ihmemaassa -aiheisella koko perheen tanssitapahtumalla. Luvassa on tanssia, leikkejä, musiikkia ja herkkuja, ja iltapäivä huipentuu Liisa Ihmemaassa -balettinäytökseen. Tervetuloa juhlistamaan kesän päättäjäisiä ja toivottamaan syksy tervetulleeksi kanssamme!

Tapahtuma alkaa Utran Uittoareenalla klo 13.30 ja Liisa Ihmemaassa -balettisatu esitetään klo 15.00. Balettinäytöksen kokonaiskesto väliaikoineen on noin 90 minuuttia.

Liput ennakkoon osoitteesta https://dancestudio-pro.com/tickets/pienibalettistudio tai portilta tapahtuman alkaessa (käteismaksu).
Lippujen hinnat ovat aikuisilta 10 euroa ja lapsilta 5 euroa. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät ilmaiseksi.

Utran Uittotupa vastaa tapahtuman ruoka- ja juomatarjonnasta, joten maittavat murkinat on taattu! Herkkuja voi nautiskella joko ennen näytöstä tai näytöksen väliajalla (väliajan kesto noin 30 minuuttia).

Tapahtumassa on myös mahdollisuus valokuvauttaa itsensä / lapsensa Relevén kauniissa esiintymispuvuissa. Kuvaajana toimii Sarianna Ikonen, joka on vastannut Relevén Talvikarnevaalin ja Liisa Ihmemaassa -näytösten kuvauksista.

Tule mukaan viettämään ikimuistoista iltapäivää Utran Uittotuvan komeisiin maisemiin ja upeisiin puitteisiin!

Lisätiedot

Alkaa

19.8.2018 - 13:30

Loppuu

17:00

Paikkakunta

Joensuu

Tapahtumapaikka

Utran Uittotupa

Uittopäälliköntie 2
Joensuu
Finland
Näytä kartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *