Close

6.7.2018

HOPE ry:n ja Osuuspankin reppukeräys on käynnissä heinäkuussa

OP ja HOPE ry keräävät yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja. Pohjois-Karjalassa lahjoituksen voi toimittaa OP Pohjois-Karjalan Joensuun konttorille.

Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu tai penaali. Lahjoitettavan repun ja penaalin tulee olla käyttämätön ja uusi, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

– Reppu symboloi hyvin konkreettisesti koulun alkua. Monesti muistamme pitkälle aikuisuuteen saakka, millainen reppu selässä kuljimme kouluun. Haluamme luoda näitä pieniä mieleenpainuvia hetkiä myös tänä vuonna koulutielle lähteville, sanoo HOPE ry toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.Lahjoituksen voi toimittaa OP toimipisteeseen aukioloaikoina. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen.Konttorista löytyvällä lahjoituspisteellä lahjoittaja voi kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi. OP toimittaa reput HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

Pohjois-Karjalassa lahjoituksia voi toimittaa 31. heinäkuuta saakka OP Pohjois-Karjalan Joensuun konttorille ma ja pe klo 10-16 sekä ti, ke ja to klo 10-13. OP toimittaa reput HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville vähävaraisten perheiden lapsille.

Koulureppu on monelle lapselle iso ja tärkeä asia. Uskon, että tämä keräys tuo paljon iloa koululaisille ympäri maata. Hyvää viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *