Close

3.10.2019

INTO Sporsilla vauhdikasta ja hauskaa syyslomatekemistä

Muutaman vuoden Joensuussa toiminut INTO Sports tarjoaa hauskaa ja monipuolista liikunnallista tekemistä monenikäisille. Syyslomalla luvassa on voltteja ja parkouria 7-11-vuotiaille koululaisille.
INTO Sportsin tarjoamista ryhmistä ja leireistä olen kuullut oikein positiivista palautetta monelta perheeltä. Näin INTO Sportsin väki kertoo itse syyslomapajoistaan tiedotteessaan:
”INTO Sportsillakin riennetään syyslaitumille 14.10. alkaen ja nyt on taas tarjolla tiukka paketti toimintaa 7-11 -vuotiaille sportswarrioreille. Syksyn CAMP-päiväleireillä intoillaan volttipajan ja parkourpajan parissa. Mukaan voi lähteä huolimatta lähtötasosta – lähdetään alkeista, opetellaan turvalliset tekniikat ja edetään kunkin treenaajan omaan tahtiin ja mukavuusalueen mukaan sopivan pienissä ryhmissä (max 14 osallistujaa). Eikä mitään turhaa pingotusta – meillä homman keskiössä on aina hauskuus ja ryhmähenki!”

VOLTTIPAJA 1+2: 14.10. ja 15.10.

Mariannen vetämät volttipajat osuvat maanantaille ja tiistaille. Molempina päivinä on oma ohjelmansa, joten kannattaa harkita kahden päivän voltti-tehopakettia.

PARKOURPAJA 1+2: 16.10. ja 17.10.

Parkourpajoille pääsee kikkailemaan heti volttien jälkeen keskiviikkona ja torstaina. Riippuen säätilanteesta, osa ajasta saatetaan treenata myös ulkona, mutta tästä ilmoitetaan osallistujille etukäteen edeltävänä päivänä.

Päivän ohjelma

Ohjattu ohjelma alkaa yhdeksältä aamulla ja jatkuu kahteen. Työssäkäyvien ei kuitenkaan tarvitse tuskailla kuljetusten kanssa kesken päivän, vaan salille voi tulla hengaamaan jo aikaisemmin ja jäädä FREE-vapaatunneille neljään asti.

Aamu- ja iltapäivä treenataan teeman mukaisen ohjelman parissa, siinä välillä lounastetaan, pelaillaan lautapelejä tai touhutaan salilla muuten. Päivän lopuksi tankataan vielä välipalalla.

Lue lisää: www.intosports.fi/syysloma2019

Varaukset verkkokaupan kautta:https://bit.ly/2SVkwD8 40€ / päivä

Mikäli kysyttävää jää, voit ottaa yhteyttä INTO Sportsin väkeen:

info@intosports.fi

p. 050 517 1883 tai 050 321 4718

Mukavaa syysloman odottelua kaikille lomaileville! Ja muille muuten vaan mukavaa syksyistä viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *