Close

25.6.2017

Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan lastentapahtumat tulevalla viikolla

Juhannus on juhlittu ja Hula hulat tanssittu, joten nyt on sopiva hetki kurkistaa ensi viikon lapsiperheiden tapahtumia Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa.

Sirkus Finlandian värikäs seurue taiteilee tänä iltana Outokummussa, mutta huomiseksi suuntana on Louhelan kenttä Joensuussa. Näytöksiä on Joensuussa huomisesta alkaen yhteensä kuusi, joista osa alkaa neljältä iltapäivällä ja osa seitsemältä illalla. Katso tarkemmat ajat menovinkeistämme. Perjantaina 30.6. sirkus jatkaa matkaansa Kiteelle.

Jalkajonglööri Pipsa Ilpala, Sirkus Finlandia. Kuva: Jukka Nuutinen.

Joensuun Perheentalon ja Taitokorttelin suosittu polkuautopiha on avoinna myös ensi viikolla maanantaista lauantaihin niin kaupungin asukkaille kuin vierailijoillekin. Samoin on avoinna myös Perheentalo, joka ei taida enempää esittelyjä kaivata? Kurkkaa myös Sinkkolan kotieläinpihan aukiaoloajat ja tapahtumat, jos kaipaatte mukavaa tekemistä.

Peikko Rämäpään Kalasaalis -nukketeatteriesitys on Reijolan kirjastossa tiistaina 27.6. klo 10. Nukketeatteri Napin esitykseen on vapaa pääsy ja se sopii kaikenikäisille.

Eikä lastenteatteritarjonta tähän lopu: Keskiviikkoiltana Vaahteramäen Eemeli seikkailee Honkavaaran Perinnepihalla ja perjantaina Sinkkolassa saa ensi-iltansa odotettu Peppi Pitkätossu Seitsemällä merellä. Lisätietoja molemmista menovinkeistämme.

Sari Aalto. Kuva: Aku Häyrynen

Oletteko koskaan kuulleet tai nähneet vatsastapuhujaa? Tohmajärven potsipäivien lastenpäivässä torstaina 29.6. esiintyy Talentista tuttu vatsastapuhuja Sari Aalto. Potsipäivät ja monta muuta viikon lastentapahtumaa Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa löydät menovinkeistämme.

Loppuviikosta on ainakin näillä näkymin luvassa myös kesäistä säästä, joten nyt on aika nauttia kesästä koko perhe pienimmistä suurimpaan. Hyvää viikon alkua teille jokaiselle.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *