Close

1.2.2018

Juniori Jokipojat ry

Juniori Jokipojat ry on Joensuussa toimiva jääkiekkoseura, jonka toiminnassa on mukana yli 400 eri pelaajaa, heidän perheensä sekä useita kymmeniä koulutettuja valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Seuran toimintaa koordinoi hallitus ja sitä toteuttaa omalta osaltaan palkattu henkilökunta.

Seuran toiminta-ajatuksena on tarjota Joensuun vaikutusalueen lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa.

Ensimmäiset askeleet jääkiekkoiluun otetaan luistelu- ja kiekkokouluissa, jotka ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 3-7 -vuotiaille pojille ja tytöille. Kiekkokoulun toiminnassa mukana olevista F2-ikäluokan pelaajista perustetaan aina seuraavalle kaudelle seuran nuorin joukkue, joka pelaa useammalla pelijoukkueella alueen Leijonaliigaa. Kiekkokoulussa olevat tytöt otetaan myös mukaan joukkueisiin. Myöhemmin heidän itse halutessaan he voivat siirtyä pelaamaan seurassamme toimivaan tyttökiekko joukkueeseen.

Juniori Jokipojissa on joukkueita kaikissa juniori -ikäluokissa (F2-A). Joukkueet pelaavat Suomen Jääkiekkoliiton sarjoissa. Sarjoihin joukkueet ilmoitetaan ja muodostetaan harrastajamäärän perusteella. Joukkueet osallistuvat sille sarjatasolle, jolle seuran valmennuksesta vastaavat henkilöt joukkueet ilmoittavat.

Kotisivu

Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *