Close

21.1.2019

Jokeri Pokeri Box – taikuri Simo Aalto kiertää Pohjois-Karjalassa

Lasten ja aikuisten kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto kiertää Pohjois-Karjalassa tammikuussa ja helmikuussa.

Näin Simon sivuilla:

”Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä ajatuksia lukeva Eino-papukaija. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon omin sanoin:  – Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.

Suomen suosituimmat taikasanat ”Jokeri Pokeri Box” tehoavat varmasti!

Simo Aalto on ainoana taikurina Suomessa palkittu Lastenkulttuurin Valtionpalkinnolla (1988) laadukkaasta viihteestään lapsille. Taikuri on nähty jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan TV ykkösen ja kakkosen lastenohjelmissa. Nyt keikoille rientävät perheineen ne lapset, jotka Simon uran alussa hämmästelivät temppuja niin televisiossa kuin keikoillakin!”

Jo tällä viikolla show saapuu Lieksaan perjantaina 25.1. ja Nurmekseen lauantaina 26.1. Helmikuun loppupuolella on luvassa Joensuu ja lähikunnat.

Kurkkaa kaikki keikat täältä.

Huuurteista tammikuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *