Close

16.9.2019

Lastenkulttuuria syksyyn – Kolme yötä Musapatti -konserttiin!

Ihan pian on edessä yksi Joensuun lastenkulttuurisyksyn kohokohdista.

Joensuun kaupunginorkesteri on ilahduttanut lapsiperheitä kahdella konsertilla joka vuosi, ja tämän viikon torstaina ovat vuorossa Mimmit! Nyt vielä ennakkotietoa torstain konsertista sekä linkki kolme vuotta vanhaan Muksujen maakunnan juttuun Rääkkylässä lapsuutensa viettäneestä Pauliina Lerchestä ja Mimmeistä.

Näin kaupunginorkesterin sivuilla kerrotaan konsertista:

”Mimmit Musapatti- konsertti yhdistää nimittäin ennennäkemättömällä tavalla musiikin ja oppimisen!

Voiko oppiminen olla näin hauskaa ja helppoa? Voi! Vuoden lastenlevyllä palkitun Mimmit-lastenmusiikkiyhtyeen ”Musapatti”- orkesterikonsertti tekee oppimisesta lasten leikkiä. Korvamatolaulujen kautta tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi. Musiikin, tanssin ja leikin avulla jokaisesta tulee taitava MUSAPATTI!

Vauhdikkaissa lauluissa seikkaillaan avaruudessa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen päähän uppoaa niin veden kiertokulku kuin siivoamista ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu. Orkesterisovitukset ovat Antti Halmetojan, Milla Viljamaan, Jussi Lampelan ja Peter Lerchen käsialaa.

Interaktiivisessa Musapatti-konsertissa tavataan myös Musapatti-hahmot Pii, Salama ja Jiro valkokankaalla. Upeat tausta-animaatiot kuljettavat konsertin tarinaa. Musapatit keksivät Mimmeille ja lapsille visaisia kysymyksiä, jotka täytyy selvittää konsertin aikana. Mitenköhän Mimmit ja lapset selviytyvät?”

Iloista syyskuun viikkoa kaikille ja kivaa konserttia sinne suuntaaville!

Dimas Ruiz Santos, kapellimestari
Mimmit: Pauliina Lerche ja Salla-Marja Hätinen
Anssi Salminen, kitara

Torstaina 19.9. klo 18
Carelia-sali, Yliopistonkatu 4

Liput 15/15/5 euroa Carelicumista tai ovelta. Lippuja on saatavilla myös lippukaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *