Close

27.6.2017

Lastentapahtumia Joensuussa: Vekararokin liput ovat tulleet myyntiin

Oletteko huomanneet, että Vekararokin liput tulivat tänään myyntiin? Lippuja saa jo nyt Prisman infosta ja ensi viikon maanantaista 3. elokuuta alkaen Rokkikontista torin laidalta.

Vekararokki on muksujen oma rokkijuhla, jossa lapset pääsevät riemuitsemaan ja rokkaamaan sydämensä kyllyydestä. Leppoisa piknik-henkinen festivaali järjestetään sunnuntaina 9.7. klo 11-15 Joensuun keskustassa sijaitsevassa uudistetussa Ilosaaressa.

Esiintymässä Vekararokissa nähdään Kikattava Kakkiainen, Pomppulinnan Kreivi, Ville Karttunen ja Nuorisoseurojen liiton kesäleiriläiset. Vekararokin liput maksavat vain 2 €.

Vekararokkipäivänä   Kerubista löytyy jokaisen muksun makuun vekaramenu. Vekararokkimenu tarjolla klo 11-15. Aikuisille tarjolla Kerubin menu, johon voit tutustua osoitteessa www.kerubi.fi.

Nälän ja janon yllättäessä on tarjolla myös suolaista ja makeaa purtavaa tapahtuma-alueen myyntikojuista.

Vekararokki ottaa huomioon yleisönsä ja käyttää sopivaa äänentasoa. On kuitenkin suositeltavaa suojata lasten kuulo.

Ilosaaressa on rajoitetusti parkkipaikkoja, joten autot kannattaa jättää kaupungin parkkipaikoille. Myös rautatieasemalla on parkkeeraustilaa.

Alueelta voi poistua ja palata Vekararokin aikana.

Koirat ja kissat eivät tykkää rokeista, joten lemmikkien omaksi parhaaksi ne on syytä jättää kotiin huilimaan.

Pomppulinnan kreivi esiintyy klo 14.00.

Vekarokkia on järjestetty Joensuussa jo vuodesta 2006 alkaen, eikä tätä voittoa tavoittelematonta tapahtuma ei kannata jättää väliin. Lisätietoja Vekararokisa löydät Facebookista. Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *