Close

31.1.2020

*ESITYS ON PERUTTU* Susannan maailma -esitys saapuu maaliskuussa Utran Uittotuvalle

Utran Uittotupa on viime vuosina lisännyt mukavasti lastenkulttuuritarjontaa Pohjois-Karjalassa. Joulukuussa Maatilan joulusta nähtiin kaksi loppuunmyytyä esitystä. Maaliskuussa vuorossa on esitys nimeltään Susannan maailma.

”Susanna osaa piirtää, laulaa, tanssia ja pitää hauskaa parhaan ystävänsä kanssa. Mutta mitä tehdä, kun tuleekin muutto, jonka seurauksena tuttu ja turvallinen elämä jää taakse? Susannan maailma on tarina, joka sukeltaa 6-vuotiaan lapsen ajatusmaailmaan huumorin ja musiikin avulla. ”

Näin kuvaillaan järjestäjän toimesta keväistä esitystä, joka on suunnattu erityisesti 4-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Susannan maailmasta on Utrassa luvassa kaksi esitystä, jotka ovat kestoltaan noin puoli tuntia. Näytelmässä lavalla on Tuija Nuojua. Näytelmä on Nuojuan Teatteripajan tuotantoa, ja sen on ohjannut Mika Nuojua. Musiikin esitykseen on säveltänyt Tomi Väisänen.

Esitykset Utran Uittotuvalla Sorvaamo-salissa ovat sunnuntaina 15. maaliskuuta klo 11 ja 13. Yksi lippu maksaa 8 € ja neljän henkilön perhelippu 30 €. Lippuja on jo ostettavissa Utran Uittotuvan verkkokaupassa.

Edellinen lastenteatteri Uittotuvalla oli loppuunmyyty, joten omat paikat kannattaa varmistaa hyvissä ajoin.

Mukavaa viikonloppua ja helmikuun alkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *