Close

25.3.2017

Tämän viikonlopun tapahtumia

Tänään lauantaina kirppistellään Kiihtelysvaarassa ja Nurmeksessa. Huomenna voi liikkua ja ulkoilla Tohmajärvellä koko perheen voimin. Rantakylän seurakunnan vauvakirkkoon ovat tervetulleita myös mummit ja kummit.

Jos asuu Ylä-Karjalan suunnalla ja pitää kiirettä, ehtii vielä tänään yhteen asti auki olevalle lasten- ja nuortenvaatekirpparille PielisAreenalle Nurmekseen. Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla kirppistapahtuma on auki viiteen asti iltapäivällä. Myynnissä on lastenvaatteiden ja lastentarvikkeiden lisäksi myös aikuisten vaatteita. Myös kioski palvelee kävijöitä tapahtumassa, jota on järjestämässä seurakunnan lisäksi paikallinen MLL-yhdistys.

Tänään lauantaina Polvijärven vapaa-aikahallilla on puolestaan Polvijärvi GoSnow -tapahtuma klo 10-14. Koko perheen toiminnallinen tapahtuma sisältää toiminta- ja ongelmatehtäviä, jousiammuntaa sekä ulkoleikkejä. Tapahtuman toteuttaa Niittylahden Opiston erä- ja luonto-opasopiskelijat. Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivulta.

Tohmajärvellä Kirkkoniemessä Pitäjäntuvalla järjestetään huomenna sunnuntaina klo 9-13 puolestaan ”Pilke silmäkulmassa” -pilkkitapahtuma ja perheiden ulkoilutapahtuma. Lisätietoa täältä.

Perheen pienimmille voisi sopia huominen vauvakirkko Rantakylän seurakuntatalolla klo 16. Tapahtumaan voi ottaa mukaan omat helistimet. Kirkkohetken jälkeen tarjolla kahvit ja vauvasoseet. Tervetulleita ovat niin vauvaperheet, kummit kuin isovanhemmatkin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps: Huomiseen tapahtumiin lähtijät, muistakaa kesäaikaan siirtyminen ensi yönä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *