Close

17.7.2017

Tekemistä lapsille Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa: Kesäsanis ja muuta loppukesän leiritarjontaa

Koululaisten leirikesää voi jatkaa elokuun alussa kesäsaniksessa Kontiolahdella. Leirejä on tarjolla myös robotiikasta ja cheerleadingista kiinnostuneille sekä eskarista ekaluokalle siirtyville.

Kesäsanis järjestetään Kiviniemen luontotilalla 6.-8.8. Leiri alkaa sunnuntaina klo 11 ja päättyy tiistaina klo 17. Leirillä tutustutaan kaikin aistein, pelaten ja temmeltäen, kuvaten ja dokumentoiden suomalaisten nuorten kirjojen maailmaan.

Hinta 75 euroa (jäsenille alennus -10%). Hintaan sisältyy leiriohjelma, ruokailut ja vakuutus. Lisätietoja ja ilmoittautumien leirille Sanarattaan sivuilla.

Ma–pe 31.7.–4.8. Lasten kesäyliopiston Tiedeleiri 8–15-vuotiaille Joensuussa. Leirilla tutustutaan robotiikkaan ja leiriläiset pääsevät rakentamaan oman robotin. Lisäksi leirillä tutustutaan kemiaan, fysiikkaan ja matematiikkaan arjen oivallusten kautta tutkien, rakentaen ja kokeillen. Leiri toteutetaan yhteistyössä Joensuun Tiedeseura ry:n kanssa. Lisätietoa Lasten kesäyliopiston sivuilta.

Ti 1.8 – to 3.8. Eskarista ekaluokalle -leiri syksyllä koulunsa aloittaville Kontiolahdella klo 10–14. MLL Järvi-Suomen piiri yhdessä SiunSoten perhetyön kanssa järjestää leirin, jossa lapset pääsevät kehittämään kaveritaitoja monipuolisen toiminnan avulla. Leiri on maksuton, ja se järjestetään Lehmon koululla. Lisätietoa MLL Kontiolahden Facebook-sivuilta.

Ke 9.8. – pe 11.8. Cheerleading -päiväleiri 8–12-vuotiaille Joensuun Urheilutalolla. JoenVoLin järjestämä leiri sopii monipuolisesta cheerleadingista kiinnostuneille aloittelijoille ja vähän harrastaneille tytöille ja pojille. Leiri järjestetään päivittäin klo 9–15.30. Lisätietoa täältä.

Hyvää viikon alkua! Vielä vaan on kesää jäljellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *