Close

8.2.2019

Tuumaustauko

Vajaan kolmen vuoden jälkeen on aika laittaa sivusto hetkeksi osittain lepäämään. Teiltä lukijoilta ja sivujen vierailijoilta saatu palaute on ollut ihanaa, ja hienoa on ollut myös seurata sivujen kävijämäärien kasvua.

Kiitos.

Perheen, palkkatyön, oman ajan ja yrittäjyyden yhdistämisessä on kuitenkin haasteensa, jonka vuoksi sivuston ilmaisten palvelujen on nyt aika jäädä tauolle.

Tapahtumakalenteri on siis toistaiseksi käytettävissä ainoastaan sellaisille ilmoittajille, jotka ovat valmiita maksamaan palvelusta pientä korvausta. Palveluhakemisto päivityksineen on ja pysyy maksuttomana niille ilmoittajille, jotka ovat sinne jo aikaisemmin päivitetty. Uusilta palveluntarjoajilta hakemistosta peritään kuitenkin jatkossa pieni maksu.

Entä miten käy blogin? En vielä tiedä. Ehkä tämäkim jää tuumaustauolle tai ehkä tänne syntyy jatkossa entistä monipuolisempia juttuja. Aika näyttää.

Tai sitten: Jos joku teistä lukijoista haluaisi tulla mukaan ylläpitämään sivuja, kehittämään sivuja tai mitäikinäkeksittekin, laittakaa ihmeessä viestiä. Löytyisikö sivuille uusi yhteistyökumppani tai vaikka kokonaan uusi tekijä?

(Jos joku näistä olet sinä, laita viestiä osoitteeseen outi.juurikainen@gmail.com.)

 

Kevään valoa kohti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *