Close

2.2.2018

Vauvakino-esitykset käynnistyvät elokuvateatterikeskus Tapiossa ystävänpäivänä

”Toivotut Vauvakino-esitykset alkavat jälleen elokuvateatterikeskus Tapiossa. Ensimmäinen Vauvakino järjestetään ystävänpäivänä 14. helmikuuta klo 9.30. Elokuvana nähdään Anna-Leena Härkösen romaaniin perustuva komediallinen draama Kaikki oikein.

Vauvakino on tarkoitettu pienten vauvojen perheille, joiden normaalisti lastenhoidollisista syistä saattaa olla vaikea päästä elokuviin. Vauvakinonäytökseen voi tulla päiväsaikaan vauvan kanssa, ja silti nauttia elokuvaesityksestä.

Vauvakino-esitys järjestetään kokonaan pienten lasten ehdoilla. Näytöksessä voi vapaasti leikkiä lapsen kanssa, hyssytellä, syöttää ja muutenkin hoitaa lasta kenenkään siitä häiriintymättä. Teatterisalissa on elokuvan aikana himmennetyt valot ja normaalia matalampi äänenvoimakkuus. Aulatiloista löytyy hoitopöytä vaipan vaihtoa ja mikroaaltouuni ruoan lämmitystä varten. Esityksessä on väliaika, jonka aikana on kahvitarjoilu. Elokuvateatteriin pääsee vaunujen kanssa, ja vauvan kantokopan tai turvaistuimen voi ottaa mukaan saliin.

Mannerheimin lastensuojeluliiton työntekijät järjestävät isommille lapsille esityksen aikana toimintaa toisessa salissa elokuvateatterilla.

Vauvakinon järjestävät yhteistyössä Savon Kinot ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Joensuun paikallisyhdistys.

Liput näytökseen maksavat 10 euroa, hinta sisältää kahvitarjoilun. Näytöksessä ei ole numeroituja paikkoja. Näytös kestää väliaikoineen n. kaksi tuntia.
Liput voi ostaa tai varata ennakkoon Tapion lippukassalta tai Savon Kinojen verkkokaupasta.

Jatkossa Vauvakinoja järjestetään siihen sopivien elokuvien löytyessä. Vauvakinoja voi järjestää ainoastaan elokuvista, jotka ovat kaikenikäisille sallittuja.”

Kuva elokuvasta Kaikki oikein. © Solar Films

Näin iloisia uutisia on Elokuvateatterikeskus Tapion tiedotteessa. Hyvää viikonloppua muksujen maakuntaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *