Close

Tietoa sivuista

Muksujen maakunta on hyväntuulinen sivusto Pohjois-Karjalassa asuville ja reissaaville lapsiperheille. Sivujen takana on kaksi äitiä Joensuun seudulta. Yhteensä meillä on kuusi lasta taaperosta teiniin.

Sivuston tarkoituksena on lisätä perheiden viihtyvyyttä, hyvää mieltä ja yhteisöllisyyttä sekä tukea lapsiperheille palveluja tarjoavia yrityksiä ja muita toimijoita kotimaakunnassamme. Pohjoiskarjalaisen ja suomalaisen työn, lastenkulttuurin ja kestävän kehityksen tukeminen ovat myös sivuston arvoja.

Yrityksille ja yhdistyksille sivusto tarjoaa maksuttoman palveluhakemiston ja tapahtumakalenterin sekä maksullisia mahdollisuuksia markkinoida omia palvelujaan lukijoillemme mainosten ja blogiyhteistyön kautta.

Muksujen maakunta -sivusto on avattu aprillipäivänä keväällä 2016 viidentoista vuoden haaveilun ja harkinnan jälkeen! Sivusto uudistui syyskuussa 2017 ja sen sisältö laajenee syksyn 2017 aikana viikko viikolta kattavammaksi. Sivustoa ylläpitää syyskuisen uudistuksen jälkeen pienen yhdistyksen sijaan pieni yritys Sanoina. Sivusto toimii yhteistyössä Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen Lasten Joensuu -sivuston kanssa.

Muksujen maakunnalla on yli 700 seuraajaa Facebookissa ja yli 2000 aktiviista käyttäjää joka kuukausi.

Mukaan palveluhakemistoon? Juttuideoita? Kaupallista yhteistyötä? Jotain muuta?

Ota yhteyttä:

 

Kaikki asiat, vastaava toimittaja:

Outi Juurikainen

outi.juurikainen(at)gmail.com

p. 050 379 6028

 

Markkinointi ja kaupallinen yhteistyö:

Miia Surakka

miia(at)sanoina.fi